Zdravim ve spolek,
možná vám to přijde jako totální neznalost, ale poradi nekdo jak vyrobit pytle s piskem na tank, nebo obrané postavení , díky
Pytle s pískem
Pytle s pískem
116.Panzer model club Wiking
www.rctankmodel.cz
www.rctankmodel.cz
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Re: Pytle s pískem
Ahoj Dzejkobe.
Popros Bacu, ať ti prozradí a popíše jeho výrobu pytlů s pískem. Viděl jsem je na vlastní oči u palebného postavení jeho kanonu a nemá to chybu !!! Pytle má ušité, nevím ale z jakého plátna a něčím napatinované.
Popros Bacu, ať ti prozradí a popíše jeho výrobu pytlů s pískem. Viděl jsem je na vlastní oči u palebného postavení jeho kanonu a nemá to chybu !!! Pytle má ušité, nevím ale z jakého plátna a něčím napatinované.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Ahoj.Já jsem pytle s pískem vyrobil z moduritu a potom z lukoprenu udělal formu a nakonec odlil s laminátové plyskyřice.Vypadají docela efektně,dělal jsem i celty.Nafotím a pošlu fota.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Nazdar tankáne.
Bacova metoda se mi zdá méně pracná a asi bude i levnější na cenu použitého materiálu. Jinak u něj co kus (pytel) to originál. A co Baca ? Ozve se nám, nebo je na dovče ????
Bacova metoda se mi zdá méně pracná a asi bude i levnější na cenu použitého materiálu. Jinak u něj co kus (pytel) to originál. A co Baca ? Ozve se nám, nebo je na dovče ????
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Daleko od netu - je tu jedno za téden o wekendu - když dobře.Rudyn píše: A co Baca ? Ozve se nám, nebo je na dovče ????
Přepočítal jsem pytel od pšenice do 16tiny,ze starýho prostěradla vystřihl obdelnik s přesahem,přeložil na půl,boky sešil,obrátil šev dovnitř , naplnil suchou maltovou směsí,zavázal a natvaroval dle potřeby.O barvu se postaral silný čaj a barvy Agama.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Zdar Baco.
Předpokládám, že jsi ty pytle máčel v silném čajovém odvaru když byly prázdné. Nejlepší býval ruský, ten barvil jak blázen. Takhle bylo doporučováno barvit plachtoví na modelářské koráby.
Předpokládám, že jsi ty pytle máčel v silném čajovém odvaru když byly prázdné. Nejlepší býval ruský, ten barvil jak blázen. Takhle bylo doporučováno barvit plachtoví na modelářské koráby.
Barvil jsem je naplněný,malta ztvrdla a případný fleky od vyplavenýho vápna jem napatinoval barvou.