Sraz Cvrčovice
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Re: Sraz Cvrčovice
Vláďa zahřejvá železnýho oře a já od rána nic nejím
Beru sebou i nějáké folie, kdyby měl někdo zájem , a vemu sebou na ukázku tu kovovou vanu na KT, na ošahání.
Michal
PS a samozřejmě Sofii na premieru na tankodromu/doufám, že nezklame a že nebude pršet/
Beru sebou i nějáké folie, kdyby měl někdo zájem , a vemu sebou na ukázku tu kovovou vanu na KT, na ošahání.
Michal
PS a samozřejmě Sofii na premieru na tankodromu/doufám, že nezklame a že nebude pršet/
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
Michale to jsi neměl nic jíst už před půl rokem aby jsi se vešel k Vláďovi do toho Sviště i se vším co chceš sebou vzítzander píše:Vláďa zahřejvá železnýho oře a já od rána nic nejím
Michal
Já sám za sebe vám držím palce aby vám vydrželo počasí alespoň tak jako nám tady ,to je že od Pondělí ještě nepřestalo pršet ne to byl takoví blbí žert přeju vám samozřejmě sluníčko
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Mimo jiné se bude podávat i tohle.Samozřejmě je to dieta.Je to samé bílé maso.
By milan581220 at 2011-07-22
Běhám už celej tejden aby to klaplo. Tak snad jo.
By milan581220 at 2011-07-22
Běhám už celej tejden aby to klaplo. Tak snad jo.
Ty Milo a proč běháš když můžeš chodit
p.s. ta dobrota vypadá dobře ,ještě že to nesmím jinak by mě mrzelo že nemohu přiject ale teď se do toho ještě přimotali ty povodně tak musím počkat co to tady provede
p.s. ta dobrota vypadá dobře ,ještě že to nesmím jinak by mě mrzelo že nemohu přiject ale teď se do toho ještě přimotali ty povodně tak musím počkat co to tady provede
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
No sleduju to v televizi.Vy musíte na tom Liberecku mít vždy něco extra.Určitě se nemodlíte.Je to hrozný.A já si dělám hlavu,že tu spadne pár kapek.
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
pajak7 píše:Michale to jsi neměl nic jíst už před půl rokem aby jsi se vešel k Vláďovi do toho Sviště i se vším co chceš sebou vzítzander píše:Vláďa zahřejvá železnýho oře a já od rána nic nejím
Michal
Já sám za sebe vám držím palce aby vám vydrželo počasí alespoň tak jako nám tady ,to je že od Pondělí ještě nepřestalo pršet ne to byl takoví blbí žert přeju vám samozřejmě sluníčko
Tak ty do mě takhle.
To bych od tebe nečekal
Ale neboj do sviště se vejdem, to už je odzkoušený
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
- Lokalita: Borohrádek Královehradecký Kraj
Přeji pane organizátore a všem zůčastněným aby se vám to vyvedlo a počasí vám to nezkazilo když už tam nemohu být!
Váš Šaryk
Tož díkec Milanovi, bylo velice fajn - i počasí dopadlo skvěle. Akorát jsem se těšil na ponorku a ta nebyla (Milan ví vo co de)
Dane fotky dost dobrý, už se těším na video. Mě foto bude chvílu trvat .
Kulda
Kulda
Pánové klobouk dolu ,jsem rád že vám to takhle dopadlo to já chodím okolo baráku a koukám co ten 5ti dení nepřetržitý déšť napáchal .No ale to jsem nechtěl probírat fotky jsou moc pěkné Danieli a už se těším na video .Jen mě štve jedna věc a to to KV-2.Je to moc pěkně udělané .To jsem ho chtěl taky spáchat ale teď už ne když tu už je .Takže ještě jednou klobouk dolu před vaší akcí.
hlavně nespěché, pěkně si s tím vyhréDanieDvo píše:video bych viděl ještě dnes už dokončujisakulajda píše:Tož díkec Milanovi, bylo velice fajn - i počasí dopadlo skvěle. Akorát jsem se těšil na ponorku a ta nebyla (Milan ví vo co de)
Kulda
su zvědavé na druhoválečné černobílé záběry mrtvého města a na dokreslení situace pěknou hudou