Výběr tanku
Re: Výběr tanku
já jsem neměl s asiatam jediný problém, avšak pokud něco nebylo skladem na asiatam.de, tak jsem objednal z rctank.de a taktéž spokojenost
ty tanky co tam nabízí u nás v ČR nekoupíš, teda pokud nejde o koupi z druhé ruky
Kulda
ty tanky co tam nabízí u nás v ČR nekoupíš, teda pokud nejde o koupi z druhé ruky
Kulda
-
- PzKpfw I
- 13
- Lokalita: Ústí nad Orlicí
Chlapi, máte ho někdo? http://www.superwings.co.uk/Taigen_Adva ... 54905.aspx
ten je suprovní, celý v kovu a za ty prachy super, úplně jsem se zamiloval...čekám na názory odborníků
ten je suprovní, celý v kovu a za ty prachy super, úplně jsem se zamiloval...čekám na názory odborníků
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Ahoj
můj názor je ten, že bude prakticky stejný jako ten z tank.de, ale s tím rozdílem, že tenhle nikdo nezná, o firmě nemluvě , ale ten z tank de ano.
Je i prakticky stejně barevný, akorát přebarvěně vyfocený, nevěř tolik fotkám a tomu co píšou , ale spíš lidem z fora.
I ta cena je prakticky stejná.
To je můj názor, volba je na tobě.
Michal
můj názor je ten, že bude prakticky stejný jako ten z tank.de, ale s tím rozdílem, že tenhle nikdo nezná, o firmě nemluvě , ale ten z tank de ano.
Je i prakticky stejně barevný, akorát přebarvěně vyfocený, nevěř tolik fotkám a tomu co píšou , ale spíš lidem z fora.
I ta cena je prakticky stejná.
To je můj názor, volba je na tobě.
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Taky bych vzal ten z rc tank protože jestli to s tanky myslíš vážně tak stejne ještě hromadu věcí předěláš aby to bylo ještě víc super mluvím z vlastní zkušenosti ale jak se rozhodneš je na tobě
Kingtiger Sd.kfz. 182
-
- PzKpfw I
- 13
Kdo mi spolehlivě odpoví...má tento tank http://www.asiatam.com/tiger-frankreich ... p-621.html delší hlaveň, než ostatní Tigry, nebo se mi to jen na tom obrázku zdá? Když se zadívám na ten druhý zákluz, tak mi přijde delší, než u ostatních...
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
- Lokalita: Borohrádek Královehradecký Kraj
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
To prodloužení k tanku přiloží a ty si je musíš instalovat.Jinak by se jim tank nevešel do krabice.Takhle jsem to měl aspoň já.
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Některé tigry mají kratší kanon než byl ve skutečosti proto je také v nabídce možnost zakoupení doplňku k prodloužení,ten co máš v odkaze má správnou délku. A tento co píšeš ma střelbu na kuličky a nemá napodobení skutečného zakluzu ale samozřejmě lze take dodělat ale je pak třeba kovová hlaveň a mechanizmus zakluzu. Sice to něco stoji ale efekt je pak super, mluvím z vlastní zkušenosti mam Tigry dva jeden se zákluzem a druhý na kuličky ale dlouho to tak nenechám
Kingtiger Sd.kfz. 182
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
- Lokalita: Borohrádek Královehradecký Kraj
Podle mne na zákluz není třeba kovová hlaven, je lepší ale těžší jestli se použije zákluz asiatam ,tak když jsem se koukl na uložení té kličky ,tak se za chvilku vyhrká pod tou zátěží ,já mám normální plastovou a zákluz jediné že se ta plastová musí upravit ,konkrétně ten teleskopiský člen je origo čína přilepený, musí se odříznout a udělat to tak aby se to do sebe lehce zasouvalo
Váš Šaryk
-
- PzKpfw I
- 13
Byl to nervák vybrat tank, jak se to píše, rozhodl poměr cena-výkon
http://www.asiatam.com/tiger-airbrush-d ... p-830.html
až bude dám vědět, díky za rady....
http://www.asiatam.com/tiger-airbrush-d ... p-830.html
až bude dám vědět, díky za rady....