Sdkfz 251/7 4.FschJg Division 1944 Itálie

Odpovědět
Jarin
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
14
Lokalita: Kobylisy Prag 8

Sdkfz 251/7 4.FschJg Division 1944 Itálie

Příspěvek od Jarin »

Tak jsem se pustil do této stavebnice. Je to velice pěkně zpracovaný model do nejmenších detailů a i velice dobře vylisován.
Staví se dobře jen návod je v některých sekcích stavby poněkud nepřehledný takže to vyžaduje trochu zkušenějšího modeláře :D Zatím jsem pokročil jen k podvozkové části a motoru. Mezitím přemýšlím jak to udělat aby po dokončení mohlo být aspoň něco vidět protože mi přijde škoda to pak celé zavřít. K modelu jsem dokoupil mostovky takže bude verze pioniere abteilung. V polici ještě čeká Pakwagen ale ten je od Trumpeter tak aspoň bude srovnání stavebnic. Tak a teď něco fotek..
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
[URL=https://imageshack.com/i/pmHxLZXrj]Obrázek[/URL
Jinak firma co odlévá ty doplňky dělá ještě verzi Stuka zu fuss a verzi na Stummel takže uvidím ale jednu z nich bych si rád postavil...
Naposledy upravil(a) Jarin dne 14 říj 2024, 20:17, celkem upraveno 1 x.
Kingtiger Sd.kfz. 182
Radek
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
15
Lokalita: Hostětín

Re: Sdkfz 251/7 Das Werk

Příspěvek od Radek »

Pěkné! Dej sem nějaké fotky až to bude hotové.

*HI*

Radek
Jarin
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
14

Příspěvek od Jarin »

Tak jsem zase malinko pokročil,usazen motor a dodělané nějaké vedení a stříknuto do barvy...Teď už chápu mechaniky protože při pohledu na celkem složitý systém ovládání samé táhlo a jiné musela být udržba v polních podmínkách opravdu náročná...
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Teď je v plánu podvozek a pásy aby se pak mohlo pokračovat na vršku....
Kingtiger Sd.kfz. 182
sakulajda
Moderátor
Moderátor
15
Lokalita: Dolní Kounice

Příspěvek od sakulajda »

parada
Články:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Jarin
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
14

Re: Sdkfz 251/7 4.FschJg Division 1944 Itálie

Příspěvek od Jarin »

Tak jsem zase malinko pokročil, kamufláž hotová něco málo odřenin a patina podvozku. Vršek se bude ještě ladit až bude komplet podvozek hotový. Zatím vše ve stadiu rozpracování. Bylo teď málo času ale počasí za chvíli tempo urychlí...Bočnice jsem udělal z balsy aby imitace dřeva byla více podobná originálu taktéž malá úprava interieru protože ženijní stroj měl méně lavic a místo nich vezl potřebné věci ženistů.Také jsem udělal otvírací jak zadní dveře tak poklop motoru kde jsem doplnil šrouby pantů a něco málo drátů do motoru aby to nebylo tolik jednoduché.. Podlahu jsem nakonec udělal napevno a jen vyřízl otvor v místě nádrže kde se tankovalo. Jen kryt v prostoru řidiče bude možno sundat aby bylo částečně vidět táhla...
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Zatím je to velice pohodová stavba, stavebnice je opravdu super vše sedí jak má dovolil bych si ji klidně přirovnat ke stavebnicím tamyia...Das werk zatím opravdu bez chyby...
Kingtiger Sd.kfz. 182
Odpovědět

Zpět na „SdKfz 251“