SmržovkaTankové dny Smržovka 2.-3. srpna 2025

Ondřej24Aš
PzKpfw III
PzKpfw III
2
Lokalita: Aš 35201
Stav: Offline

Re: Tankové dny Smržovka 2.-3. srpna 2025

Příspěvek od Ondřej24Aš »

Zdravím všechny, z důvodu ubytovací kapacity bych potřeboval vědět zda plánuje ještě někdo dorazit. Jelikož mám na 4 lůžák jen jednoho človíčka tak bych k němu ještě někoho potřeboval tak jen potřebuji vědět ať mohu kalkulovat s počtem lidiček.

Ondřej24Aš
PzKpfw III
PzKpfw III
2

Zdravím všechny, Smržovka se nám pomalu blíží.
Předběžné info akce bude tedy 2 a 3 srpna, já budu už v pátek 1. Jako vždy v pátek odpoeldne příprava dioramata a částečná pomoc při přípravě muzea. Plac jako vždy, doplňky do diroamy mám, měla by být venku i T-34 takže prostor bude volný jako vloni. Sobota a neděle akce, kdo zná tak už ví. Stoly jsou domluvené proud bude zajištěn i velká rozbočka.. pro ty co se ozvali předběžně domluveno i ubytování 😉.

Já+Eliška
Ivan
Kulda
Ted
Krémák,,
??Zdenda J.??
Naposledy upravil(a) Ondřej24Aš dne 23 črc 2025, 12:56, celkem upraveno 2 x.

sakulajda
Moderátor
Moderátor
16
Lokalita: Dolní Kounice

Příspěvek od sakulajda »

Jj uz se tesime.

sakulajda
Moderátor
Moderátor
16

Příspěvek od sakulajda »

Zdarec
- je objednané počasí ;) ?
- v kolik hodin které dny se dostavit?
Díky

Ondřej24Aš
PzKpfw III
PzKpfw III
2

Ahoj, my jsme na místě už včera dnes a zítra dopoledne prohlídky okolí a různých muzeí. Zítra planuji cca 15-16 se dopravit k Janouškovi a chtěl bych postupně připravit diroama. A pomoct p. Janouškovi s přípravami. Mělo by opět být venku mnoho techniky. Počasí bude 50 na 50 ,ale i tak věřím že si to užijeme.

kremak432
PzKpfw IV
PzKpfw IV
9
Lokalita: Starý plzenec

Příspěvek od kremak432 »

Tak jsem dojel(doskákal) domů ve 22,15hod. Na dálnici D5 není potřeba Porsche nebo BMW, tady stačí klidně koloběžka!
Jinak akce si myslím vyšla parádně a i to počasí se nakonec umoudřilo. Tato akce by se líbila Drakemu. Jen dva tigery, žádný panther ani PzIV. Pár PzIII, ale zato US techniky bylo nad očekávání dost a též technika Rudé armády. :o

Autor tématu
mrst
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
16
Lokalita: Praha 9, Horní Počernice

Příspěvek od mrst »

To je super, ze to vyšlo… jak jinak ahoj poklona pánové

Ondřej24Aš
PzKpfw III
PzKpfw III
2

Včera jsme také dorazili v pořádku, díky tomu že u Boleslavi již staveb. Práce nejsou tak cesta poté na Mělník, Slaný, Vary, Aš naprosto v pořádku a bez kamionů díky bohu. Z muzea domů jsme vyjížděli cca 16:50 a doma jsme byli něco po 21.

Akce si myslím, se povedla, venku opět mnoho techniky, první tank v pátek venku T-34 poté trošku oser tahat ven opět OT pro Balatku. Ale v pohodě. Sobota i přes páteční déšť slunná, v sobotu cca 2200 lidí v muzeu. Ze soboty na neděli docela deštivá noc ale k 10 hodině přestalo a pak už myslím nepršelo, pouze střídání Slunce mraky, tam už od Káji Janouška nemám info o počtu lidí ale odhanul bych cca 800-1000 lidí. Na ukázce jich bylo docela dost, co se týče strojů, venku T-34, ,,Tiger,, Jackson, VT-55, T-55, oba stroje Janouška, jelikož Špicar už tam své stroje nemá a tím pádem jezdí druhá 55, venku byl také Leopard, Stuart, Centík, T-72, BVP.
Co se týče modelů opět krásné setkání, první den i Kulda a spol... Myslím že i diorama se povedlo a bylo plné cest a doplňků pro vylepšení atmosféry,,, ale samochvála smrdí 😂😂😅. Tak tohle musí primárně zhodnotit ostatní, doufám že pak Krémák, Ivan i Kulda hodí nějaké fotky. Já bohužel musím ještě postupně vše zpracovat a pak je hodím na rajče...

Bohužel jsem se musel na nějaký čas rozloučit se svým modelem Bergerpanzera III jelikož pád ze stolu byl pro něj bohužel dost katastrofální a bude nějaký čas trvat než ho dám dohromady. Což mě dost vzalo jak si někteří mohli v sobotu odpoledne všimnout. Ale tak budu věřit že jeho oprava a nová stavba bude lepší než ta stará.

Pánové díky všem za účast doufám že jste si to užili a že jste se, se mnou cítili jako by to připravil Vláďa 😅😂😂😉. A doufám že Vláďa bude v Lešanech pořádně opálenej😂😉😅. Díky všem a s některými se doufám setkáme v Lužné...

sakulajda
Moderátor
Moderátor
16

Příspěvek od sakulajda »

Prostor, lidé, modely, počasí - paráda.
Něco málo zde: https://www.rajce.idnes.cz/sakulajda/al ... 02-08-2025
Odpovědět

Zpět na „Smržovka“