Panther G + Elmod+ Turnigy TGY9X

Odpovědět
FORTE66
PzKpfw II
PzKpfw II
13
Lokalita: Brno

Panther G + Elmod+ Turnigy TGY9X

Příspěvek od FORTE66 »

Zdravím všechny. Přemýšlím o prodeji mého nedokončeného modelu Panther G s elektronikou Elmod a vysílačem Turnigy, Mám k tomu ještě původní kouřák, přední hnací kola, nějaké "kovové" doplňky jako kulomet na věž, háky, nářadí a drobné dílce. Originál krabice taktéž. Stav stavby vidíte na fotkách, případně lze nafotit detailně. Myslím, že pro někoho, kdo by si rád model dotáhl k obrazu svému je ideální. Bohužel jak z prostorových důvodů tak hlavně časových nejsem schopen projekt dokončit a tak pokud udělá někomu radost, budu rád. Mrzí mě, že se na něj jen práší a nenajde využití. Rád bych prodal vše v kompletu a nerozebíral. Díky, přeji pěkný den, všem zdraví a v případě zájmu, pište.
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek[/img]
Michal
kremak432
PzKpfw IV
PzKpfw IV
9
Lokalita: Starý plzenec

Re: Panther G + Elmod+ Turnigy TGY9X

Příspěvek od kremak432 »

No jo, pěkný a co za to?
FORTE66
PzKpfw II
PzKpfw II
13

Příspěvek od FORTE66 »

Kdo by měl zájem, nechť nabídne co je ochoten. Nevím jak se aktuálně pohybují ceny a uvidím, jestli je rozumně prodejné v dnešní době.. Tenkrát jsem za vše v součtu dal jako nové cca 13000 a prakticky jsem s tím nikde nejezdil, jen testování mechanik doma na podlaze.
Michal
FORTE66
PzKpfw II
PzKpfw II
13

Příspěvek od FORTE66 »

Zdravím všechny. Po dlouhé době jsem při úklidu našel poslední stroj z mé sbírky. Od poslední inzerce zde jsem s ním nic nedělal a teď se budu stěhovat. Rád bych ho poslal konečně do světa. Doufám, že někomu udělá radost. Pokud by měl ještě někdo zájem, dejte vědět. Případně nafotím detaily kdyby byl zájem. Přeji pěkný večer a pásu zdar ;)
Michal
Odpovědět

Zpět na „Nabídka“